Terug

Volg Vandaag Inside

Leroy Fer gaat meetrainen bij Feyenoord

Leroy Fer gaat meetrainen bij Feyenoord

7 juli 2019, 18:06

Leroy Fer traint de komende tijd mee met de selectie van Feyenoord, de club waar hij werd opgeleid en doorbrak. De 29-jarige middenvelder, die nog zonder club is omdat Swansea zijn contract niet verlengde, wil zo volledig herstellen van een blessure en weer wedstrijdfit worden. Fer gaat maandag ook mee op trainingskamp naar Oostenrijk.

Feyenoord en de speler benadrukken dat er op dit moment geen sprake is van contractbesprekingen.

Fer genoot zijn opleiding bij de Rotterdammers en de middenvelder maakt op 17-jarige leeftijd zijn debuut. Van 2007 tot 2011 speelde Fer in totaal 104 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij veertien keer scoorde en uitgroeide tot international. Hij speelde daarna voor FC Twente, Norwich City en Queens Park Rangers, voordat hij in 2016 tekende bij Swansea.

Johan: 'Van B-sterren als Narsingh en Fer wordt Feyenoord niet sterker'

'Van B-ster Narsingh wordt de club niet sterker'
1:51
'Van B-ster Narsingh wordt de club niet sterker'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.