Terug

Volg Vandaag Inside

L'Equipe: 'Hazard vertrekt voor 100 miljoen naar Madrid'

L'Equipe: 'Hazard vertrekt voor 100 miljoen naar Madrid'

13 mei 2019, 16:30

Eden Hazard vertrekt bij Chelsea. Volgens L'Equipe verkast de aanvaller voor een slordige 100 miljoen euro naar Real Madrid.

De krant meldt dat de megadeal na de Europa League-finale naar buiten zal worden gebracht door De Koninklijke.

De Belgische spelmaker van Chelsea stelde de clubleiding onlangs op de hoogte van zijn plannen.'Ik heb mijn keuze gemaakt, maar het is niet alleen aan mij', zei Hazard, die daarmee duidelijk hintte op een vertrek in de zomer. 'We gaan nu een finale spelen en daarna zien we het wel.'

Chelsea eindigde in de Engelse competitie op de derde plaats, op grote afstand van Manchester City en Liverpool. Hazard, die 16 doelpunten maakte en 15 assists gaf, ontving wel een persoonlijke prijs. Hij werd gekozen tot beste spelmaker van de Premier League. Op woensdag 29 mei strijden de 'Blues' in Bakoe met stadgenoot Arsenal om de eindzege in de Europa League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.