Terug

Volg Vandaag Inside

L'Equipe: De Ligt is de beste ter wereld onder 20 jaar

L'Equipe: De Ligt is de beste ter wereld onder 20 jaar

14 juni 2019, 15:30

Als we de Franse sportkrant L'Equipe moeten geloven, is Matthijs de Ligt de beste speler ter wereld onder de 20 jaar. De sportkrant stelde een lijst samen met de 50 grootste talenten ter wereld.

'Deze jongen is gewoon monsterlijk', zo schrijft de krant. 'Hij werd in 2017 de jongste debutant in het Nederlands elftal sinds 1931 en ligt op schema om het record van Wesley Sneijder (133 interlands) te verbeteren.'

Direct achter De Ligt bevinden zich Jadon Sancho, Kai Havertz, João Felix en Gianluigi Donnarumma. De top tien wordt verder aangevuld met Nicolo Zaniolo, Moise Kean, Vinicius Junior, Declan Rice en Ibrahima Konaté.

Opvallend genoeg staan er nog drie Nederlanders in de lijst. Ook Justin Kluivert is aanwezig, op plek 17. Verrassend genoeg staat Kik Pierie op plek 20. De verdediger verruilt deze zomer Heerenveen voor Ajax. Op plek 49 vinden we Donyell Malen terug.

Tot slot staat Alexander Isak op plek 41.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.