Terug

Volg Vandaag Inside

Lens met Besiktas hard onderuit tegen Genk

Lens met Besiktas hard onderuit tegen Genk

26 okt 2018, 01:25

ISTANBUL (ANP) - Racing Genk heeft in groep I van het hoofdtoernooi van de Europa League de leiding genomen. De koploper uit de Belgische competitie was in Istanbul met 2-4 te sterk voor Besiktas. Sarpsborg 08 en Malmö FF speelden in dezelfde poule met 1-1 gelijk. Genk heeft na drie speelronden zes punten, Sarpsborg en Malmö staan op vier en Besiktas is met drie punten nu vierde en laatste.

Mbwana Samatta opende halverwege de eerste helft de score voor Genk. Alle andere doelpunten vielen in de laatste twintig minuten van de wedstrijd. Samatta zorgde voor 0-2 (70e minuut), waarna Vágner Love het duel in de 74e minuut weer spannend maakte.

Via Dieumerci Ndongala (81e minuut) en Jakub Piotrowski (83e minuut) stelde Genk de zege veilig. Ook de tweede treffer van Besiktas kwam in de 86e minuut op naam van Vágner Love.

Bij de huidige nummer vijf uit de Turkse competitie deed Jeremain Lens de gehele wedstrijd mee. De Nederlandse aanvaller kreeg een gele kaart. Ryan Babel ontbrak met een blessure.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.