Terug

Volg Vandaag Inside

Lens maakt seizoen af bij Turkse middenmoter Fatih Karagümrük

Lens maakt seizoen af bij Turkse middenmoter Fatih Karagümrük

1 feb 2021, 16:56

Jeremain Lens maakt het seizoen op huurbasis af bij Fatih Karagümrük SK, de nummer 8 van de Turkse Süper Lig. De 33-jarige aanvaller staat nog onder contract bij Besiktas.

"We willen graag de voorzitter van Besiktaş bedanken, die geen problemen veroorzaakte en ons hielp bij de transfer. Evenals Lens zelf, die een groot offer in zijn salaris bracht om bij ons te komen spelen", meldde Fatih Karagümrük SK.

Lens is bezig aan zijn vierde seizoen bij Besiktas, waar hij dit seizoen op weinig speeltijd kan rekenen. Voor zijn periode in Turkije - waar hij ook voor Fenerbahçe uitkwam - speelde Lens voor AZ, NEC, PSV, Dinamo Kiev en Sunderland. Hij kwam tot 34 interlands voor Oranje.

Besiktas is de nummer 2 van Turkije, Fenerbahçe gaat aan de leiding.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.