Terug

Volg Vandaag Inside

Leipzig verslaat Leverkusen en passeert Bayern

Leipzig verslaat Leverkusen en passeert Bayern

11 nov 2018, 18:44

LEIPZIG (ANP) - RB Leipzig is in de Bundesliga naar de derde plaats gestegen. Het team van coach Ralf Rangnick versloeg Bayer Leverkusen en is nu al tien competitieduels op rij ongeslagen (zes keer winst en vier maal gelijk).

Yussuf Poulsen opende, voor ruim 36.000 toeschouwers, in de 27e minuut de score. Lukas Klostermann maakte na rust, in zijn honderdste wedstrijd voor Leipzig, de 2-0. Poulsen bepaalde de eindstand op 3-0.

Leipzig heeft nu al vijf competitieduels op rij geen doelpunt tegen gekregen. De club is nu derde met 22 punten, vijf minder dan koploper Borussia Dortmund. Leipzig passeerde kampioen Bayern München, dat 20 punten heeft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.