Terug

Volg Vandaag Inside

Leipzig redt punt tegen Hoffenheim

Leipzig redt punt tegen Hoffenheim

25 feb 2019, 23:51

LEIPZIG (ANP) - RB Leipzig heeft de kans om naar de derde plek te klimmen in de Bundesliga niet gegrepen. De ploeg moest in eigen huis een gelijkspel (1-1) toestaan tegen Hoffenheim en bleef daardoor op de vierde plaats staan. Bij winst had het team van coach Ralf Rangnick Borussia Mönchengladbach van der derde plaats verdreven.

Hoffenheim nam na 22 minuten de leiding door een goal van Andrej Kramaric. Het team van trainer Julian Nagelsmann, die volgend seizoen de coach van Leipzig is, hield heel lang stand en leek zelfs met drie punten naar huis te gaan, maar in de voorlaatste minuut zorgde aanvoerder Willi Urban voor de gelijkmaker.

Joshua Brenet zat de hele wedstrijd op de bank bij Hoffenheim.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.