Terug

Volg Vandaag Inside

'Leiding van Stadion Feijenoord gaat nog altijd voor de komst van een nieuw stadion'

'Leiding van Stadion Feijenoord gaat nog altijd voor de komst van een nieuw stadion'

30 mei 2022, 15:06

De leiding van Stadion Feijenoord gelooft nog steeds dat de nieuwbouwplannen voor een nieuw stadion de beste optie is. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

'Uitgangspunt is en blijft dat de economische levensduur van de Kuip z'n einde nadert', schrijven directeur Jan van Merwijk en president-commissaris Pieter van Oord in een brief aan de aandeelhouders van Stadion Feijenoord. De twee concluderen dat het nieuwbouwproject, ondanks de huidige marktomstandigheden, toch een realiseerbare propositie is.

Een maand geleden liet algemeen directeur Dennis te Kloese weten dat er een streep is gezet door de plannen voor een nieuw stadion. De stadionleiding wil echter de internationale ontwikkelingen afwachten en de kapitaal- en bouwmarkt pas benaderen als daar de stabiliteit terugkeert. 'We houden er rekening mee dat dit wel eens een tot drie jaar zou kunnen duren.'

Chris Woerts vertelde onlangs In de Wandelgangen, een online rubriek van Vandaag Inside, meer over de laatste berichtgeving over Feyenoord City. Bekijk het in onderstaande video terug.

Chris Woerts met de allerlaatste nieuwtjes In de Wandelgangen
5:01
Chris Woerts met de allerlaatste nieuwtjes In de Wandelgangen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.