Terug

Volg Vandaag Inside

Leiding PEC Zwolle woensdagmiddag bijeen

Leiding PEC Zwolle woensdagmiddag bijeen

27 feb 2019, 09:46

ZWOLLE (ANP) - PEC Zwolle laat woensdag weten of de club naar de rechter stapt. De leiding van de club komt in de middag bijeen om daar een besluit over te nemen, meldt technisch directeur Gerard Nijkamp.

PEC had een spoedeisende arbitragezaak tegen de KNVB aangespannen om de verplaatsing van de uitwedstrijd tegen Ajax van 2 naar 13 maart ongedaan te maken. Die zaak werd dinsdagavond na een klein uur afgeblazen omdat de arbitragecommissie van de KNVB zichzelf niet bevoegd vindt om het geschil met de bond in behandeling te nemen. De arbitragecommissie kan alleen zaken tussen KNVB-leden onderling accepteren. De bond zelf is geen lid.

De KNVB verplaatste vorige week op verzoek van Ajax de competitiewedstrijd tegen Zwolle. De Amsterdammers hebben zo meer tijd om zich voor te bereiden op de return in de achtste finales van de Champions League tegen Real Madrid op 5 maart.

Arbitragezaak

PEC Zwolle wenst, na twee weken zonder wedstrijd, niet drie duels in acht dagen tijd te spelen en spande daarom een spoedeisende arbitragezaak aan. Nu heeft Zwolle nog twee opties: of naar de rechter stappen of toch akkoord gaan met de nieuwe speeldatum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.