Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester wil vooral eigenaar eren in Cardiff

Leicester wil vooral eigenaar eren in Cardiff

1 nov 2018, 18:35

LEICESTER (ANP) - Trainer Claude Puel vindt de uitslag van het competitieduel van zaterdag tussen zijn ploeg Leicester City en Cardiff City van ondergeschikt belang. ,,De wedstrijd is niet belangrijk en de uitslag ook niet", blikte hij vooruit. ,,We willen vooral onze eigenaar eren", doelde hij op de zaterdag bij een helikopterongeluk overleden Thaise miljardair Vichai Srivaddhanaprabha.

Leicester maakt zich op voor de vreemdste wedstrijd uit de clubhistorie. De ploeg gaat op bezoek bij Cardiff City op de dag dat Srivaddhanaprabha in Thailand wordt begraven. De zakenman kocht Leicester City in 2010 en verraste de hele voetbalwereld zes jaar later met het kampioenschap van de Premier League. De zestigjarige Srivaddhanaprabha kwam om het leven toen de helikopter, die hem zaterdag zoals gebruikelijk bij het King Power-stadion ophaalde, na een duel met West Ham United neerstortte. Geen van de vijf inzittenden overleefde de crash.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.