Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester wil blik weer op voetbal richten

Leicester wil blik weer op voetbal richten

22 nov 2018, 17:47

LEICESTER (ANP/RTR) - Leicester City probeert een kleine maand na de dood van clubeigenaar Vichai Srivaddhanaprabha de aandacht vanaf komend weekeinde weer volledig op het voetbal te richten. Trainer Claude Puel zei donderdag op een persconferentie dat hij blij was dat de voorbije week interlands op het programma stonden. ,,Het was goed voor onze spelers en voor de mensen op de club dat het hier even wat rustiger was. Nu kunnen we weer naar het voetbal kijken. Het is onze verantwoordelijkheid de visie van Vichai voort te zetten'', aldus Puel.

Srivaddhanaprabha kwam eind oktober, samen met vier anderen, om bij een helikoptercrash in de buurt van het stadion van Leicester. Hij was een van de rijkste mensen uit Thailand, met een geschat vermogen van zo'n 5 miljard dollar. Hij kocht Leicester City in 2010. In 2016 veroverde de voetbalclub onverwacht de titel in de Premier League.

Leicester City staat nu na twaalf speelronden op de tiende plaats in de Premier League. Zaterdag is de uitwedstrijd tegen nummer twaalf Brighton & Hove Albion.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.