Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester weet niet te scoren tegen Burnley

Leicester weet niet te scoren tegen Burnley

10 nov 2018, 19:14

LEICESTER (ANP) - Het is Leicester City niet gelukt de eerste thuiswedstrijd sinds het overlijden van de voormalig clubeigenaar Vichai Srivaddhanaprabha te winnen. De club kwam tegen Burnley niet verder dan 0-0.

De wedstrijd werd voorafgegaan door een indrukwekkend eerbetoon aan de Thai, die twee weken geleden om het leven kwam bij een ongeluk met een helikopter net naast het King Power Stadium. Ook tijdens de wedstrijd werd stilgestaan bij het overlijden. In de zestigste minuut - Srivaddhanaprabha werd zestig jaar oud - gingen alle fans staan om hun laatste eer te bewijzen.

Newcastle United kwam na de zege van vorige week opnieuw tot winst. AFC Bournemouth werd met 2-1 verslagen. Salomon Rondon was tweemaal trefzeker voor Newcastle. Nathan Aké speelde de hele wedstrijd bij Bournemouth.

Tottenham Hotspur speelt om 18.30 uur uit tegen Crystal Palace. De andere topclubs komen zondag pas in actie. De twaalfde speelronde wordt afgesloten door Manchester City-Manchester United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.