Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester via strafschoppen door in beker

Leicester via strafschoppen door in beker

28 nov 2018, 00:37

LEICESTER (ANP) - Leicester City heeft de kwartfinales gehaald in het toernooi om de League Cup. De ploeg van manager Claude Puel versloeg Southampton via strafschoppen, nadat de reguliere speeltijd geen doelpunten had opgeleverd (0-0). De eerste vijf strafschoppen van beide clubs gingen er allemaal in, maar Manolo Gabbiadini miste de zesde penalty namens Southampton. Nampalys Mendy schoot Leicester vervolgens naar de laatste acht.

De wedstrijd in de vierde ronde van de League Cup zou eigenlijk eind oktober al worden gespeeld, maar ging toen niet door vanwege de helikoptercrash waarbij de Thaise eigenaar van Leicester om het leven kwam. Wesley Hoedt bleef dinsdag in het King Power-stadion op de bank bij Southampton, dat in de Premier League in de degradatiezone staat. De positie van manager Mark Hughes is daardoor wankel geworden.

Leicester City treft komende maand titelhouder Manchester City in de kwartfinale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.