Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester huurt Tielemans van AS Monaco

Leicester huurt Tielemans van AS Monaco

31 jan 2019, 23:02

LEICESTER (ANP) - De Belgische voetballer Youri Tielemans speelt voor de rest van het seizoen bij Leicester City. De club uit de Premier League huurt de middenvelder van AS Monaco.

Tielemans zag bij Monaco Leonardo Jardim terugkeren als coach. De club die een zwaar seizoen doormaakt in de Franse competitie trok daarnaast acht nieuwe spelers aan. Tielemans die in 2017 overkwam van Anderlecht, heeft een contract tot 2022 in Monaco.

,,Ik kijk er naar uit om hier aan de slag te gaan", zegt Tielemans. ,,De Premier League is een van de beste competities ter wereld en als kind keek ik altijd naar de Engelse competitie. Ik denk dat ik het hier goed kan gaan doen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.