Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester City wint na ontslag Puel

Leicester City wint na ontslag Puel

26 feb 2019, 23:54

LEICESTER (ANP) - Leicester City heeft de eerste wedstrijd na het ontslag van de Franse coach Claude Puel gewonnen. De Engelse middenmoter versloeg op eigen veld laagvlieger Brighton & Hove Albion met 2-1. Voor de thuisploeg kwamen Demarai Gray en Jamie Vardy tot scoren. Davy Pröpper trof doel in de 66e minuut namens de bezoekers. De gelijkmaker kon Brighton daarna niet afdwingen. Ook Jürgen Locadia bleef als invaller zonder succes.

Als nieuwe trainer van Leicester bekeek Brendan Rodgers (ex-Celtic) het duel aandachtig. Zijn aanstelling werd een uurtje voor het begin van de wedstrijd bekendgemaakt. Puel moest zondag vertrekken na de pijnlijke thuisnederlaag een dag eerder tegen Crystal Palace (1-4).

Everton won met 3-0 bij Cardiff City. Gylfi Sigurdsson scoorde twee keer.

Hekkensluiter Huddersfield Town, met Terenco Kongolo in de gelederen, won op eigen veld met 1-0 van subtopper Wolverhampton Wanderers. Juninho Bacuna viel na de rust bij de thuisploeg in.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.