Terug

Volg Vandaag Inside

'Leicester City wil Bergwijn naar Engeland halen'

'Leicester City wil Bergwijn naar Engeland halen'

24 jan 2020, 14:08

Steven Bergwijn kan de overstap maken naar de Premier League. De aanvaller van PSV zou in de belangstelling staan van Leicester City, meldt de doorgaans goed geïnformeerde journalist Gianluca Di Marzio.

Brendan Rodgers, trainer van de huidige nummer drie van de Premier League, zou erg gecharmeerd zijn van Bergwijn, die afgelopen zomer ook al in verband werd gebracht met een vertrek bij PSV. Onder andere Everton, Sevilla en Ajax zouden toen bij PSV geïnformeerd hebben naar de 22-jarige aanvaller.

Bergwijn maakte al snel een eind aan de transfergeruchten door een nieuw contract te tekenen dat hem tot de zomer van 2023 verbonden houdt aan PSV. 'Dit is de juiste beslissing', zei de aanvaller toen op de clubwebsite. 'Er waren andere opties, maar uiteindelijk moet alles passen. Voor mij, maar ook voor PSV. En de uitkomst is dat ik hier blijf. Met veel plezier en met veel vertrouwen.'

Steven Bergwijn maakte op zijn dertiende de overstap van de jeugdopleiding van Ajax naar die van PSV, en maakte in het seizoen 2014/2015 zijn debuut voor de Eindhovenaren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.