Leicester City weet niet te winnen bij Crystal Palace

28 dec 2020, 19:24

Leicester City, de nummer 2 van de Premier League, is er niet in geslaagd de uitwedstrijd tegen Crystal Palace te winnen. Het werd in Londen 1-1. Kelechi Iheanacho miste in de eerste helft bij 0-0 een strafschop namens Leicester.

Palace nam na een uur de leiding via Wilfried Zaha, die zelf een aanval opzette, vervolgens struikelde maar alsnog raak schoot met een knappe volley. Voor Zaha was het al zijn achtste doelpunt van het seizoen. Vlak voor tijd maakte Leicester gelijk via Harvey Barnes, die vanaf de rand van het zestienmetergebied raak schoot.

Voor Leicester City was het het tweede gelijkspel op een rij. Zaterdag werd het op eigen veld 2-2 tegen Manchester United. Vanwege het drukke schema stond Jamie Vardy niet in de basis bij Leicester. Halverwege de tweede helft werd hij alsnog ingebracht.

Bij de thuisploeg werd Jaïro Riedewald een kwartier voor tijd gewisseld, zijn ploeggenoot Patrick van Aanholt bleef de hele wedstrijd op de bank.