Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester City laat smaakmaker Maddison niet vertrekken

Leicester City laat smaakmaker Maddison niet vertrekken

7 jan 2020, 17:49

Trainer Brendan Rodgers van Leicester City verwacht niet dat hij deze maand afscheid moet nemen van James Maddison. "Hij is een getalenteerde speler en zal hier zijn in januari en daarna ook blijven. We laten niemand vertrekken", zei hij dinsdag op een persconferentie.

De 23-jarige Maddison is dit seizoen een van de smaakmakers bij Leicester City, de huidige nummer twee van de Premier League. De middenvelder scoorde al negen keer in verschillende competities. "We willen hem graag langer binden", vertelde Rodgers. "Maar die gesprekken kosten tijd."

Maddison wordt al weken in verband gebracht met Manchester United, dat veel geld voor hem over zou hebben. "Maar we willen onze goede spelers niet verkopen", zei Rodgers. "Die druk is er ook niet. We willen juist groeien."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.