Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester City kansloos onderuit tegen West Ham United

Leicester City kansloos onderuit tegen West Ham United

4 okt 2020, 17:16

Leicester City heeft voor het eerst dit seizoen punten verspeeld. Op eigen veld verloor de gedeelde koploper van Engeland kansloos van West Ham United: 0-3.

De thuisploeg was de Premier League uitstekend begonnen door de eerste drie duels te winnen. Met name met de overwinning bij Manchester City (2-5) maakte de ploeg van trainer Brendan Rodgers indruk. Tegen West Ham United, de nummer acht van de ranglijst, kon Leicester City weinig inbrengen. Spits Jamie Vardy werd amper in stelling gebracht. Vardy maakte tegen Manchester City nog een hattrick.

De treffers van de ploeg uit Londen kwamen op naam van Michail Antonio, Pablo Fornals en Jarrod Bowen.

Tot nu toe zijn Everton, Liverpool en Aston Villa nog foutloos in de hoogste competitie van Engeland. Titelhouder Liverpool komt zondagavond in actie tegen Aston Villa.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.