Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester City houdt Manchester United uit halve finales FA Cup

Leicester City houdt Manchester United uit halve finales FA Cup

21 mrt 2021, 21:07

Leicester City heeft de halve finales van de FA Cup bereikt. De ploeg van Brendan Rodgers schakelde Manchester United in de kwartfinales uit door met 3-1 te winnen.

Bij Manchester United keerde Donny van de Beek terug in de basis. De middenvelder, die hersteld was van een enkelblessure, was afgelopen donderdag tegen AC Milan al bij de selectie, maar bleef toen op de bank. United kwam op achterstand door een treffer van Kelechi Iheanacho, die een slechte pass van Fred onderschepte en doelman Dean Henderson klopte. Mason Greenwood maakte in de eerste helft gelijk.

Youri Tielemans zorgde opnieuw voor de voorsprong voor Leicester, dat in de Premier League derde staat achter ManCity en ManUnited. De Belg zette een een-twee op met Iheanacho en maakte het zelf af. Iheanacho zorgde zelf met zijn tweede treffer uit een kopbal voor de beslissing. Van de Beek was toen al gewisseld.

Leicester stuit in de halve finales op Southampton. De andere halve finale gaat tussen Chelsea en Manchester City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.