Terug

Volg Vandaag Inside

'Leicester City gaat voor Tagliafico na verkoop Chilwell'

'Leicester City gaat voor Tagliafico na verkoop Chilwell'

22 aug 2020, 23:26

Het heeft er alle schijn van dat de transfer van Ben Chillwel van Leicester City naar Chelsea een deze dagen dan toch beklonken wordt. Wanneer de Engelse linksback verkocht wordt, richt Leicester zich volledig op Ajax-back Nico Tagliafico, zo meldt de doorgaans zeer betrouwbare Fabrizio Romano van Sky Sports.

Vanuit Leicester zou er zelfs al contact zijn geweest met de zaakwaarnemer van de 27-jarige Argentijn, zo tweet Romano. Het is al langer bekend dat de international van Argentinië een stap wil maken, maar of Leicester aan zijn eisen voldoet is nog maar de vraag. Natuurlijk is Engeland één van de betere, zo niet de beste competitie, ter wereld. Echter verspeelden 'The Foxes' op de laatste speeldag hun ticket voor de Champions League, waardoor ze volgend seizoen 'slechts' uitkomen in de Europa League. Ajax daarentegen, verzekerde zich (door de uitschakeling van Lyon en Napoli in de Champions League) voor een plek in de groepsfase van het miljardenbal.

Opvallend is dat bij Chelsea, Tagliafico plan B was voor de linksbackpositie. 'The Blues' slaagden er lange tijd namelijk niet in om een deal te sluiten met Leicester voor de 11-voudig international van Engeland. Bovendien was de 23-jarige Chilwell met zijn prijskaartje van 85 miljoen euro veel duurder dan Tagliafico. Inmiddels heeft Leicester, vanwege het mislopen van de Champions League, water bij de wijn gedaan en de prijs verlaagd naar 55 miljoen euro. Ajax vraagt zo'n 30 miljoen euro voor Tagliafico.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.