Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester City draagt herdenkingstenue

Leicester City draagt herdenkingstenue

8 nov 2018, 09:09

LEICESTER (ANP) - De spelers van Leicester City dragen zaterdag een speciaal herdenkingstenue in de thuiswedstrijd tegen Burnley, het eerste duel in het King Power Stadium na de tragische dood van de Thaise clubeigenaar Vichai Srivaddhanaprabha. Hij was een van de vijf verongelukten bij een helikoptercrash op 27 oktober. Op het speciale shirt zal zijn naam zijn geborduurd.

De wedstrijd tegen Burnley wordt een groot eerbetoon aan de steenrijke zakenman die Leicester City kocht in 2010 en zes jaar later met de club het kampioenschap van de Premier League vierde. Supporters plannen een stille optocht naar het stadion. Daar zal voorafgaande aan de wedstrijd een videopresentatie over Vichai te zien zijn. Voorts is er een stilte van twee minuten voordat het fluitsignaal klinkt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.