Terug

Volg Vandaag Inside

Leicester beëindigt foutloze reeks ManUnited met gelijkspel

Leicester beëindigt foutloze reeks ManUnited met gelijkspel

26 dec 2020, 17:01

Manchester United is op Boxing Day niet verder gekomen dan een gelijkspel bij Leicester City (2-2). Daarmee is de reeks van tien gewonnen uitduels van de ploeg van coach Ole Gunnar Solskjaer in de Premier League ten einde gekomen. Leicester blijft de nummer 2 van de ranglijst met 28 punten. United heeft een wedstrijd minder gespeeld en volgt op 1 punt.

De doelpunten van United kwamen op naam van aanvaller Marcus Rashford en Bruno Fernandes. Tussendoor had Harvey Barnes namens Leicester de 1-1 gemaakt. Spits Jamie Vardy bepaalde vlak voor tijd met zijn twaalfde competitietreffer de einduitslag.

Oud-Ajacied Donny van de Beek kwam niet van de reservebank af bij United.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.