Terug

Volg Vandaag Inside

Leemans vertrekt bij PEC en maakt seizoen af bij De Graafschap

Leemans vertrekt bij PEC en maakt seizoen af bij De Graafschap

27 jan 2021, 14:30

Clint Leemans vertrekt per direct bij PEC Zwolle en maakt het seizoen op huurbasis af bij De Graafschap. De 25-jarige middenvelder heeft een aflopend contract in Zwolle.

Leemans kwam dit seizoen tot zestien duels waarin hij drie keer trefzeker was. Hij speelde sinds 2018 bij PEC, dat hem tweeënhalf jaar geleden overnam van VVV-Venlo. Vorig seizoen werd hij verhuurd aan RKC.

De Graafschap is de nummer 3 van de eerste divisie. De club uit Doetinchem heeft 6 punten achterstand op SC Cambuur en Almere City.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.