Terug

Volg Vandaag Inside

Lazio verslaat Inter en neemt tweede plaats in Serie A over

Lazio verslaat Inter en neemt tweede plaats in Serie A over

16 feb 2020, 23:43

Lazio lijkt serieus mee te gaan doen in de strijd om de Italiaanse voetbaltitel. Het team van coach Simone Inzaghi won zondag de topper van Internazionale: 2-1.

Lazio keek bij rust nog tegen een achterstand aan. De Engelsman Ashley Young scoorde kort voor rust. Ciro Immobile maakte in de 50e minuut vanaf de strafschopstip gelijk. De Serviër Sergej Milinkovic-Savic bracht Lazio in de 69e minuut op voorsprong. De thuisploeg hield die voorsprong vast.

Oranje-international Stefan de Vrij deed de gehele wedstrijd mee bij Inter en kreeg aan het begin van de tweede helft een gele kaart.

Juventus, dat zondag met 2-0 van Brescia won, is na 24 speelronden koploper met 57 punten. Lazio staat nu tweede met 56 punten. Inter moet met 54 punten voorlopig met de derde plek genoegen nemen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.