Terug

Volg Vandaag Inside

Lazio verslaat Genoa en houdt Juventus in het vizier

Lazio verslaat Genoa en houdt Juventus in het vizier

23 feb 2020, 15:36

Lazio heeft in de Serie A de derde overwinning op rij behaald. Trainer Simone Inzaghi zag zijn elftal zondag het laaggeklasseerde Genoa verslaan: 2-3. Lazio blijft daardoor meedoen in de strijd om de landstitel. Koploper Juventus, dat zaterdag met 2-1 won bij SPAL, heeft 1 punt meer.

Lazio leidde bij rust met 0-1. Adam Marusic scoorde al in de 2e minuut. Kort na de pauze verdubbelde Ciro Immobile de voorsprong. Voor de aanvaller betekende het alweer zijn 27e treffer dit seizoen in de competitie.

Francesco Cassata bracht de spanning na een klein uur spelen met de 1-2 terug. Via een vrije trap van Danilo Cataldi liep Lazio weer uit. Kort voor tijd benutte aanvoerder Domenico Criscito een strafschop, maar verder kwam Genoa niet.

Wedstrijden afgelast

Oud-Ajacied Lasse Schöne deed de gehele wedstrijd mee bij Genoa, dat op de achttiende plaats blijft staan. De nummers 18 tot en met 20 degraderen naar de Serie B.

Vier wedstrijden in de Serie A gaan zondag niet door vanwege twee uitbraken van het nieuwe coronavirus in het noorden van Italië.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.