Terug

Volg Vandaag Inside

Lazio rouwt om overlijden jeugdtalent

Lazio rouwt om overlijden jeugdtalent

25 mrt 2021, 18:16

De Italiaanse jeugdinternational Daniel Guerini is woensdag bij een auto-ongeluk in Rome om het leven gekomen. De tiener van Lazio werd 19 jaar oud.

"Nog steeds vol ongeloof en geschokt door pijn, wensen wij als de Lazio Sports Club de familie van de jonge Daniel Guerini veel sterkte", schreef Lazio op Twitter.

Guerini speelde eerder in zijn prille carrière voor Fiorentina, Torino en SPAL. "We zijn geschokt en bedroefd om te horen dat de jonge Daniel Guerini, een lid van de jeugdacademie van Fiorentina in 2018-2019 en 2019-2020, plotseling is overleden. De gedachten van iedereen binnen de club zijn in deze extreem moeilijke tijd bij de familie Guerini."

Guerini kwam uit voor Italië Onder 15 en Onder 16.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.