Terug

Volg Vandaag Inside

'Lazio neemt contact op met zaakwaarnemer Mats Wieffer'

'Lazio neemt contact op met zaakwaarnemer Mats Wieffer'

30 mrt 2023, 14:49

SS Lazio zou contact hebben opgenomen met de zaakwaarnemer van Feyenoord-speler Mats Wieffer, zo meldt journalist Marco Conterio van Tuttomercatoweb. De club uit Rome ziet in Wieffer de ideale opvolger van Sergej Milinkovic-Savic.

Het contract van Savic loopt af in 2024 en Lazio houdt er rekening mee dat hij deze zomer naar een andere club vertrekt. De club uit Rome is alvast op zoek naar een opvolger en is bij Mats Wieffer uitgekomen.

Wieffer werd door Feyenoord voor 575.000 euro van Excelsior gekocht. Wieffer heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2026.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.