Terug

Volg Vandaag Inside

Lazio in blessuretijd naar 1-1 tegen Milan

Lazio in blessuretijd naar 1-1 tegen Milan

25 nov 2018, 21:06

ROME (ANP) - Lazio en AC Milan hebben hun duel om de vierde plek in de Serie A gelijkgespeeld. Diep in blessuretijd voorkwam de Argentijn Joaquin Correa dat de bezoekers uit Milaan er met de drie punten vandoor gingen: 1-1. De Ivoriaan Franck Kessié had AC Milan in de 78e minuut op voorsprong geschoten.

Na een derde van de competitie staat Lazio op de vierde plek, die aan het einde van het seizoen een plek in de Champions League oplevert. De Romeinen hebben 23 punten uit dertien wedstrijden, vijf punten minder dan nummer drie Internazionale. AC Milan heeft 22 punten en staat vijfde.

Daarachter staat Parma knap op de zesde plaats. De club die afgelopen seizoen promoveerde naar het hoogste niveau won zondag thuis met 2-1 van Sassuolo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.