Terug

Volg Vandaag Inside

Lazio en Frankfurt zeker van volgende fase

Lazio en Frankfurt zeker van volgende fase

8 nov 2018, 21:59

ROME (ANP) - Lazio uit Rome en Eintracht Frankfurt hebben zich in groep H al geplaatst voor de volgende ronde van de Europa League. Lazio versloeg in eigen huis Olympique Marseille, 2-1. Frankfurt maakte op Cyprus geen fout bij Apollon Limassol, 3-2.

In extra tijd van de eerste helft nam Lazio afstand van Marseille, dat speelde met Kevin Stootman. Marco Parolo scoorde. Kort na de hervatting vergrootte de Argentijn Joaquin Correa de marge. Florian Thauvin maakte er 2-1 van.

Voor Strootman was het een weerzien met Rome. De middenvelder voetbalde jaren in de Italiaanse hoofdstad bij AS Roma.

De Guzman en Willems

Op Cyprus leidde Eintracht Frankfurt halverwege met 1-0. Luka Jovic scoorde, op aangeven van Jetro Willems. Voormalig FC Utrecht-spits Sébastien Haller en Mijat Gacinovic maakten na de hervatting de 2-0 en 3-0. Daarna scoorde Emilio Zelaya nog twee keer voor Apollon.

Jonathan de Guzman viel in de 77e minuut in bij de Duitsers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.