Terug

Volg Vandaag Inside

Lasse Schöne maakt rentree in de Eredivisie

Lasse Schöne maakt rentree in de Eredivisie

14 feb 2021, 13:20

Lasse Schöne heeft zondagmiddag namens sc Heerenveen zijn rentree gemaakt in de Eredivisie. De Deense middenvelder zou op de bank beginnen in het uitduel met AZ, maar Joey Veerman bleek niet fit genoeg om te starten, waardoor Schöne aan de aftrap verscheen. Hij staat op het middenveld naast een andere oud-Ajacied, Siem de Jong.

Schöne sloot vrijdag aan bij de selectie van Heerenveen. Hij liet vorige maand zijn contract bij de Italiaanse club Genoa ontbinden vanwege een gebrek aan speeltijd. De Deense international hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij Ajax, de club waarvoor hij tussen 2012 en 2019 speelde. Met het oog op het EK van komende zomer wilde Schöne graag weer regelmatig voetballen. Dat moet nu gaan gebeuren bij zijn oude club Heerenveen.

Schöne maakte tussen 2002 en 2006 deel uit van de jeugdopleiding van de Friese club en speelde toen onder de huidige hoofdtrainer Jansen. De Deen slaagde er destijds niet in om het eerste elftal van Heerenveen te halen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.