Terug

Volg Vandaag Inside

Laporte terug in training bij Manchester City

Laporte terug in training bij Manchester City

3 jan 2020, 18:23

Aymeric Laporte heeft de training bij Manchester City hervat. Trainer Pep Guardiola vertelde dat vrijdag, zonder er bij te vermelden wanneer hij de Franse verdediger weer in wedstrijden verwacht. Laporte onderging in september een operatie aan een knie.

"Hij heeft 10, 15 minuten met de groep meegedaan", zei Guardiola. "De overige tijd heeft Aymeric individueel getraind. Duidelijk is dat hij nog tijd nodig heeft om wedstrijdfit te worden. Dat neemt niet weg dat het zonder meer de goede kant op gaat. We gaan het voorzichtig opbouwen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.