Terug

Volg Vandaag Inside

Laporte langer gebonden aan Manchester City

Laporte langer gebonden aan Manchester City

23 feb 2019, 14:11

MANCHESTER (ANP) - De Franse verdediger Aymeric Laporte heeft zijn contract bij Manchester City met twee jaar verlengd. De 24-jarige voetballer ligt nu vast tot de zomer van 2025. Laporte kwam ruim een jaar geleden over van Athletic Bilbao, dat zo'n 65 miljoen euro beurde, een transferrecord voor de Spaanse club.

Onder coach Pep Guardiola is de Fransman een vaste waarde geworden in de centrale verdediging van de Engelse topclub. ,,Deze club biedt me alle mogelijkheden om me verder te ontwikkelen, Ik wil hier beter en beter worden. Ik wil prijzen winnen en City is de beste plaats om die ambities te verwezenlijken'', reageerde Laporte op de contractverlenging. Met zijn club speelt hij zondag de finale van de League Cup met Chelsea als tegenstander.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.