Terug

Volg Vandaag Inside

Laporta onthult obstakel dat nieuw contract Messi in de weg staat

Laporta onthult obstakel dat nieuw contract Messi in de weg staat

1 juli 2021, 15:53

Barcelona-president Joan Laporta heeft in gesprek met radiozender Onda Cero onthuld waarom Lionel Messi voorlopig nog geen nieuw contract heeft getekend. De Argentijnse sterspeler is sinds vandaag officieel clubloos, nadat zijn contract bij Barça vannacht om 00:00u afliep.

Laporta vertelt in gesprek met Onda Cero dat het Financial Fair Play-systeem een obstakel vormt. Barcelona, dat in financieel zwaar weer verkeert, moet zich houden aan de stricte UEFA-afspraken met betrekking tot Financial Fair Play. 'Ik zou graag willen aankondigen dat Leo blijft, maar op dit moment kan dat nog niet zeggen. We zitten met het probleem van Fair Play en zijn bezig met het vinden van de beste oplossing voor beide partijen,' aldus de president.

Toch is de verwachting dat Lionel Messi 'gewoon' bij Barcelona blijft en dat er de komende dagen duidelijkheid komt. Ook Laporta is vol vertrouwen: 'We willen dat hij blijft en Leo wil blijven. Alles gaat goed.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.