Terug

Volg Vandaag Inside

Langlaufer bevriest penis tijdens wedstrijd in Finland

Langlaufer bevriest penis tijdens wedstrijd in Finland

27 nov 2023, 14:35

In Finland heeft de extreme kou in Ruka zijn tol geëist bij de Zweedse langlaufer Calle Halfvarsson. Tijdens een wedstrijd over 20 kilometer daalde het kwik naar een temperatuur van min 15 graden, waardoor de atleet het gevoel in zijn geslachtsdeel verloor.

Na een ijskoude race eindigde Halfvarsson op de 18e plek en snelde hij zich vervolgens naar zijn tent om zijn bevroren lichaamsdeel op te warmen: "Ik had mijn penis echt bevroren, ik moest daar tien minuten blijven liggen om hem op te warmen", deelt de atleet mee aan de Zweedse krant Expressen.

In de ijzige omstandigheden van Noord-Finland werd opnieuw duidelijk hoe weinig bescherming de dunne kleding en onderlagen van mannelijke langlaufers bieden. Voor Halfvarsson was dit geen onbekend probleem, aangezien hij eerder met dit ongemak te maken had: "Het is een geluk dat mijn tweede kind op komst is, want het zal in de toekomst moeilijk worden als ik zo doorga", sluit Halfvarsson lachend af.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.