Terug

Volg Vandaag Inside

Lang schiet Van den Brom uit bekertoernooi en juicht opnieuw richting Genk-fans

Lang schiet Van den Brom uit bekertoernooi en juicht opnieuw richting Genk-fans

2 dec 2021, 09:10

Noa Lang was woensdagavond opnieuw belangrijk voor Club Brugge op bezoek bij Racing Genk. De aanvaller schoot zijn ploeg naar de laatste acht van het Belgische bekertoernooi na een spannende strafschoppenreeks.

Afgelopen zondag won Club Brugge in de competitie van Genk, waarin Lang met een doelpunt en een assist een ruime bijdrage had geleverd aan de 3-2-zege, maar de aanvaller met een Ajax-verleden toonde zich nukkig voor de camera van sportzender Eleven Sports. Met name nadat gevraagd werd waarom hij na zijn doelpunt juichte met de vinger voor de mond. 'De mensen praten veel. Dat wilde ik laten weten. De mensen weten zelf wel wie ik bedoel', verklaarde Lang die woensdagavond opnieuw tijdens het juichen zijn vinger voor zijn mond deed richting de Genk-fans.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.