Terug

Volg Vandaag Inside

Lang over overstap naar Brugge: 'Dat miste ik bij Ajax'

Lang over overstap naar Brugge: 'Dat miste ik bij Ajax'

29 dec 2020, 10:37

Noa Lang vertrok eerder dit seizoen naar Club Brugge. Ondanks dat hij nog maar weinig in de plannen van Erik ten Hag voorkwam, wilde hij in eerste instantie toch bij Ajax blijven. In gesprek met FOX Sports vertelt hij hier openhartig over.

‘In eerste instantie wilde ik nergens heen. Dat had ik duidelijk aangegeven. Maar Club Brugge bleef zich maar melden. Toen zei mijn zaakwaarnemer: ‘Noa, kom, we gaan gewoon het gesprek aan’.

Tijdens een eerste gesprek was voor Lang duidelijk dat Brugge zijn bestemming voor dit seizoen zou zijn. ‘Het voelde goed en ik voelde veel vertrouwen en waardering. Dat is misschien iets wat ik een beetje had gemist’.

Lang legt verder uit. 'Als je kijkt dat we de eerste drie wedstrijden speelden tegen RKC, Sparta en die laatste weet ik niet meer, maar toen heb ik in totaal maar 7 minuten gespeeld. Als je in die wedstrijden al niet je minuten krijgt… Dat trok ik niet meer. Ik ben nu 21 en echt op een leeftijd dat ik gewoon moet spelen. Ik speelde wekelijks nog steeds niet op het hoogste niveau. Terwijl je van jezelf weet dat je dat makkelijk aan kan.'

Toch blijft Lang positief over Ajax en blijft het nog steeds zijn club. 'Het zijn gewoon keuzes van de trainer en die moet je accepteren. In eerste instantie wilde ik op huurbasis. Als ik dan terugkwam had ik gewoon minuten in de benen, maar daar ging de trainer niet mee akkoord. Dat was eigenlijk het laatste gesprek'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.