Terug

Volg Vandaag Inside

'Lang moet op zoek naar chauffeur: Boete en rijverbod voor Oranje-international'

'Lang moet op zoek naar chauffeur: Boete en rijverbod voor Oranje-international'

20 dec 2022, 16:00

Noa Lang heeft een rijverbod van acht dagen opgelegd gekregen vanwege te hard rijden, zo meldt Het Laatste Nieuws. De Club Brugge-aanvaller zou zo'n vijftig kilometer te hard hebben gereden in België.

Op 19 februari van dit jaar werd Lang geflitst op een weg waar je zeventig kilometer per uur mag rijden. De uiteindelijke gecorrigeerde snelheid van de oud-Ajacied was 119 kilometer per uur en dus is hij nu zijn rijbewijs voor ruim een week kwijt. Ook krijgt de international van Oranje een boete van 600 euro.

Lang was zelf niet aanwezig bij de zitting, zijn advocaat wel. De rechter had geen idee wie de voetballer was en vroeg de advocaat wat hij in het dagelijks leven doet. "Hij is profvoetballer. En dat is zijn normale reisweg naar het trainingscomplex", antwoordde de advocaat van Lang.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.