Terug

Volg Vandaag Inside

Lang Leve de Liefde-Cliff heeft geen spijt van vrijpartij op live-tv: 'Het boeit me niets!'

Lang Leve de Liefde-Cliff heeft geen spijt van vrijpartij op live-tv: 'Het boeit me niets!'

15 feb 2023, 16:50

Kijkers van Lang Leve de Liefde zagen maandagavond hoe deelnemer Cliff Bakker (28) onder de dekens dook met zijn date Maud. Zijn vrijpartij op live televisie is niet onopgemerkt gebleven in Nederland, maar Cliff heeft er allesbehalve spijt van: "Ik ben zoals ik ben".

Het gebeurt niet vaak dat de temperatuur zodanig stijgt in de LLDL-villa dat de liefde wordt bedreven. Tussen Cliff en Maud zat het echter al snel goed. "Maar goed, ik vond het wel echt gezellig", aldus Cliff voorafgaand aan de daad. Date Maud was het daar roerend mee eens: "Ik had wel meteen het gevoel toen ik binnenkwam dat jij geen stille bink was. En: die jongen ziet er wel goed en verzorgd uit."

De hartverwarmende woorden vanuit beide kampen bleken oprecht, aangezien zij even later toenadering zochten en onder de dekens verdwenen. Een dag na de uitzending heeft Cliff geen berouw, zo vertelt hij in het Eindhovens Dagblad: "Het boeit me niets dat dit op tv was! Ik ben zoals ik ben." In totaal zagen 800.000 kijkers de spannende slaapkamer-scène. Het heeft Cliff in ieder geval geen windeieren gelegd: "Mijn Instagram-pagina is 7100 procent meer bekeken en 81 procent daarvan is vrouw".

Ondanks de geslachtsdaad kreeg het avontuur geen vervolg voor het stel. Maud zou niet volledig het type van Cliff zijn. Oók verbaasde hij zich over een uitspraak van zijn date in de hottub. Daar vertelde Maud dat zij in het verleden meermaals is vreemdgegaan. Cliff begrijpt daar niets van: "In een relatie ben ik honderd procent trouw. Ik zou bloedlink worden als mijn vriendin vreemdgaat! Ik dacht nog wtf, waarom vertel je dit op tv?"

Bekijk de beruchte scène uit Lang Leve de Liefde hieronder!

Temperatuur loopt torenhoog op: Lang Leve de Liefde-deelnemers duiken onder de dekens!
1:56
Temperatuur loopt torenhoog op: Lang Leve de Liefde-deelnemers duiken onder de dekens!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.