Terug

Volg Vandaag Inside

Lang haakt geblesseerd af tijdens training na duel met Malacia

Lang haakt geblesseerd af tijdens training na duel met Malacia

26 nov 2022, 11:37

Noa Lang is zaterdag geblesseerd uitgevallen op de training van het Nederlands elftal. De aanvaller kreeg last van zijn rechterenkel na een duel met Tyrell Malacia.

Lang probeerde het nog even, maar liep vervolgens met de teamarts van Oranje van het trainingsveld. De blessure leek niet ernstig, want na een korte behandeling wilde Lang de training weer hervatten. Louis van Gaal vond dat niet verstandig en hield hem aan de kant.

Lang kreeg op het WK nog geen speeltijd van de bondscoach. Van Gaal trainde zaterdag met de reserves van het duel met Ecuador (1-1). De basisspelers kregen rust. Oranje speelt dinsdag op het WK de laatste groepswedstrijd tegen Qatar. Een gelijkspel volstaat dan voor een plek in de achtste finales.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.