Terug

Volg Vandaag Inside

Lang en Dost bezorgen Club Brugge weer een overwinning

Lang en Dost bezorgen Club Brugge weer een overwinning

18 apr 2021, 22:08

Club Brugge heeft de reguliere competitie in België afgesloten met een overwinning, met dank aan Noa Lang en Bas Dost. De Nederlandse aanvallers bezorgden hun ploeg in de slotfase de winst tegen Excelsior Moeskroen: 4-2. Brugge kwam in het eigen Jan Breydelstadion twee keer op achterstand, maar de Belgische international Charles De Ketelaere en Hans Vanaken zorgden voor de gelijkmakers.

Lang tekende in de 85e minuut voor zijn veertiende treffer van het seizoen, Dost maakte even later op aangeven van Lang zijn achtste doelpunt. Club Brugge sluit de reguliere competitie af met 76 punten uit 34 wedstrijden. De ploeg van Lang, Dost, aanvoerder Ruud Vormer, Tahith Chong en Stefano Denswil gaat de komende weken met Antwerp, Anderlecht en Racing Genk, de ploeg van trainer John van den Brom, in de play-offs strijden om de landstitel.

Anderlecht nam de derde plek over van Genk door met 1-0 te winnen bij STVV, door een doelpunt van Yari Verschaeren. Genk had een dag eerder met 3-2 verloren van Antwerp, na een voorsprong van 2-0.

AA Gent won op de slotdag van de reguliere competitie met 7-2 bij Zulte Waregem en verzekerde zich zo ten koste van de tegenstander van deelname aan de play-offs om Europees voetbal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.