Terug

Volg Vandaag Inside

Lang, Dest en Babadi missen mogelijk kampioensduel PSV met Sparta

3 mei 2024, 14:54

Noa Lang, Sergiño Dest en Isaac Babadi missen zondag de mogelijke kampioenswedstrijd van PSV tegen Sparta Rotterdam. Het drietal is nog altijd geblesseerd. Trainer Peter Bosz heeft verder de beschikking over al zijn spelers, meldde hij op sportcomplex De Herdgang.

Lang kwam dit seizoen slechts elf competitieduels in actie. De Oranje-international liep eerst een hamstringblessure op en eind januari een bovenbeenblessure. Lang kan de groepstraining bijna hervatten, maar het ligt niet voor de hand dat hij dit seizoen voor PSV nog in actie komt.

Dest scheurde vorige maand zijn kruisband af en voetbalt dit jaar niet meer. Babadi heeft een knieblessure.

PSV heeft aan een punt genoeg om op eigen kracht de 25e landstitel uit de clubgeschiedenis veilig te stellen.

Onlangs deelde Bosz op een persconferentie het moment waarop hij de groep vertelde over de blessure van Dest: "Daarna was er doodse stilte" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.