Terug

Volg Vandaag Inside

Landgenoot wil Marin verlossen van gebrek aan speelminuten

Landgenoot wil Marin verlossen van gebrek aan speelminuten

14 jan 2020, 12:05

Als het aan Royal Antwerp-coach László Bölöni ligt, maakt Razvan Marin deze winter nog de overstap van Ajax naar Royal Antwerp. Bölöni, net als Marin ook een Roemeen, hoopt de middenvelder te kunnen huren van Ajax. Dat vertelt hij in gesprek met de Roemeense sportkrant Gazeta Sporturilor. De Roemeense coach beseft echter dat dit geen gemakkelijke opgave zal worden.

De coach van Royal Antwerp vraagt zich af waarom zijn landgenoot niet speelt in Amsterdam. 'Waarom zou je voor twaalf miljoen euro naar Ajax gaan en daar dan niet spelen?' Bölöni is er veel aan gelegen om zijn landgenoot aan speelminuten te helpen en wil hem daarom graag huren, zo vertelt hij aan Gazeta Sporturilor.

De Roemeense coach ziet Marin worstelen bij Ajax. 'Bij Standard Luik speelde Marin twee jaar lang heel goed, maar bij Ajax ben je toch weer in een andere omgeving. Er wordt ook meer van je geëist. Dat kun je ook zien aan Frenkie de Jong: zijn overstap van Ajax naar Barcelona maakte hem niets uit.' Bölöni weet echter dat een overstap van Marin niet zo eenvoudig zal zijn. 'De verschillen tussen de clubs zijn groot.'

VIDEO - Jan ontleedt Ajax-aanwinst Marin: 'Zijn grootste kwaliteit is lopen'

Jan ontleed Ajax-aanwinst Marin: 'Zijn grootste kwaliteit is lopen'
2:01
Jan ontleed Ajax-aanwinst Marin: 'Zijn grootste kwaliteit is lopen'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.