Terug

Volg Vandaag Inside

Lampard snakt naar de creativiteit van Ziyech

Lampard snakt naar de creativiteit van Ziyech

14 feb 2020, 14:49

Frank Lampard kijkt uit naar de komst van Hakim Ziyech naar Chelsea. De manager van de Engelse club mist nu naar eigen zeggen zo'n creatieve speler die openingen kan forceren in een wedstrijd. "Hakim heeft een geweldig linkerbeen", weet Lampard. "We hebben dit seizoen al een aantal keer moeite gehad om een wedstrijd open te breken. Hij is zo'n speler die voor de nodige creativiteit kan zorgen."

De 41-jarige Lampard, bezig aan zijn eerste seizoen als hoofdtrainer van Chelsea, zag Ziyech vorig seizoen schitteren in de Champions League. "Hij was toen een van de uitblinkers bij Ajax, zeker in de wedstrijden tegen Tottenham Hotspur." Chelsea en Ajax troffen elkaar dit seizoen in de groepsfase van de Champions League. In het spectaculaire duel op Stamford Bridge, dat in 4-4 eindigde, gaf Ziyech drie assists. Chelsea probeerde de Marokkaan afgelopen maand al naar Londen te halen, maar Ajax weigerde daaraan mee te werken. In de zomer verhuist hij alsnog voor 40 miljoen euro naar Londen.

"Hij is een fantastische speler, die iets nieuws toevoegt aan onze ploeg. Ik weet dat hij niet direct komt, maar het is voor ons als club en voor de fans heel fijn om te weten dat hij volgend seizoen bij ons speelt", aldus Lampard.

VIDEO - Valentijn: 'Ziyech komt bij Chelsea binnen als meneer, niet als bankzitter'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.