Terug

Volg Vandaag Inside

Lampard schuift 'aantrekkelijke aanbiedingen' terzijde

Lampard schuift 'aantrekkelijke aanbiedingen' terzijde

10 apr 2021, 14:50

Frank Lampard heeft na zijn ontslag als coach van Chelsea alweer de nodige aanbiedingen gehad, maar hij is er niet op ingegaan. "Ik heb de afgelopen maanden enkele kansen gehad om terug te keren als trainer, maar het waren niet de juiste", zei de 42-jarige Lampard, die in januari werd ontslagen bij de club waar hij het grootste deel van zijn carrière voetbalde.

Lampard zou volgens Britse media in beeld zijn geweest bij Jong Engeland, Crystal Palace en Celtic. De 106-voudig international noemde geen namen van clubs, maar wel dat sommige aanbiedingen "aantrekkelijk" waren. "Het is nooit leuk als je je baan verliest in de sport waarvan je houdt, maar je weet dat dit kan gebeuren. Ik hoop zeker weer een baan als coach te vinden, maar wel op het juiste moment en op de juiste plek."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.