Terug

Volg Vandaag Inside

Chelsea stelt clubicoon Lampard aan als coach

Chelsea stelt clubicoon Lampard aan als coach

4 juli 2019, 12:19

LONDEN (ANP) - Frank Lampard is de nieuwe coach van Chelsea. De oud-speler van de Londense club volgt de Italiaan Maurizio Sarri op. Lampard miste met Derby County op een haar na promotie naar de Premier League. Die club gaf de voormalig middenvelder eerder al toestemming om met Chelsea te gaan praten en zou inmiddels Phillip Cocu hebben aangetrokken als opvolger, al is dat door Derby County nog niet bevestigd.

Voor Lampard (41) was Derby County zijn eerste klus als hoofdtrainer. Hij voetbalde tussen 2001 en 2014 meer dan vierhonderd duels voor Chelsea waar hij samen met verdediger John Terry gold als boegbeeld van de club.

Jan verslikt zich in naam jarige trainer: 'Lampaard!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.