Terug

Volg Vandaag Inside

Lampard mag van Derby met Chelsea praten

Lampard mag van Derby met Chelsea praten

25 juni 2019, 15:26

Frank Lampard gaat met Chelsea in gesprek over de vacante positie van hoofdtrainer. Dat meldt Derby County, waar Lampard afgelopen seizoen trainer was. Hij is bij Derby County pas bezig aan zijn eerste klus. Afgelopen seizoen was Lampard dicht bij promotie, maar verloor hij in de play-offs van Aston Villa.

De 41-jarige Lampard moet op Stamford Bridge de opvolger worden van de naar Juventus vertrokken Italiaan Maurizio Sarri.

Van 2001 tot en met 2014 stond Lampard als speler onder contract bij Chelsea, waar hij meer dan vierhonderd duels speelde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.