Terug

Volg Vandaag Inside

Lampard maakt seizoen af als trainer van Chelsea

Lampard maakt seizoen af als trainer van Chelsea

6 apr 2023, 14:38

Frank Lampard keert terug als coach bij Chelsea. De oud-speler maakt op interimbasis het seizoen af op de bank bij de Engelse voetbalclub waar hij zijn beste jaren als middenvelder had en tussen 2019 en 2021 al coach was. Lampard (44) is de opvolger van Graham Potter, die afgelopen zondag werd ontslagen.

Lampard werd begin 2021, in zijn tweede seizoen als coach van Chelsea, ontslagen en opgevolgd door de Duitser Thomas Tuchel. Die werd begin september vorig jaar weggestuurd, waarna Potter het overnam. Lampard moest zelf in januari voortijdig vertrekken bij Everton, de club waar hij op dat moment een jaar werkzaam was.

Chelsea staat momenteel slechts elfde in de Premier League. De ploeg is wel doorgedrongen tot de kwartfinales van de Champions League, waarin Real Madrid de tegenstander is.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.