Terug

Volg Vandaag Inside

Lampard lacht om opmerkingen Klopp over uitgaven Chelsea

Lampard lacht om opmerkingen Klopp over uitgaven Chelsea

14 sep 2020, 16:25

Chelsea-coach Frank Lampard heeft laten weten dat hij moest lachen om de opmerkingen van collega Jürgen Klopp van Liverpool over de forse uitgaven van Chelsea deze zomer. Volgens Lampard hebben de hoge uitgaven van Liverpool in de voorgaande jaren juist de basis gelegd van de succesvolle jacht naar de titel afgelopen seizoen.

Klopp zei dat Liverpool niet een vergelijkbaar bedrag als Chelsea zou besteden aan transfers omdat het een "ander soort" club is en niet een die eigendom is van een land of een oligarch. Liverpool versterkte zich deze zomer alleen met de linksback Konstantinos Tsimikas van Olympiakos Piraeus.

"Ik vond het lichtelijk amusant omdat als het aankomt op eigenaars van clubs, het volgens mij niet uitmaakt uit welke wereld ze komen", zei Lampard. "Het verhaal van Liverpool is een fantastisch verhaal van een club die in de vijf jaar dat Klopp er is het team naar een heel hoog niveau heeft gebracht. Je kan de lijst van Liverpool-spelers langsgaan, Van Dijk, Alisson, Fabinho, Keita, Sadio Mané, Mohamed Salah, geweldige spelers die allemaal voor een forse prijs werden gehaald."

Chelsea trok deze zomer ruim 230 miljoen euro uit om Hakim Ziyech (Ajax), Timo Werner (RB Leipzig), Kai Havertz (Bayer Leverkusen), Ben Chilwell (Leicester City) en de transfervrije verdedigers Thiago Silva (Paris Saint-Germain) en Malang Sarr (Nice) vast te leggen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.