Terug

Volg Vandaag Inside

Lampard kijkt uit naar naderende terugkeer Ziyech

Lampard kijkt uit naar naderende terugkeer Ziyech

29 dec 2020, 08:30

Chelsea-trainer Frank Lampard kijkt uit naar de naderende terugkeer van Hakim Ziyech, die mogelijk zondag weer in actie kan komen. Volgens Lampard brak onder meer het gebrek aan creativiteit Chelsea op in het thuisduel met Aston Villa, dat maandagavond in 1-1 eindigde.

'Ik denk dat Hakim met zijn manier van spelen erg effectief voor ons was, gekeken naar assists, het creëren van kansen en een aantal doelpunten', zei Lampard. 'We speelden erg makkelijk toen hij erbij was. Je mist spelers van dat niveau als ze uitvallen en we willen hem graag terug.'

Volgens Lampard kan Ziyech eind deze week mogelijk weer zijn opwachting maken. Chelsea ontvangt zondag Manchester City, maar het doorgaan van dat duel is onzeker. City heeft te maken met een groot aantal coronabesmettingen en de wedstrijd tegen Everton van maandag werd om die reden uitgesteld.

Ziyech viel begin december uit met een hamstringblessure en sindsdien heeft Chelsea slechts een van de vijf competitiewedstrijden gewonnen. Chelsea staat zesde in de Premier League.

‘Ziyech speelt even dominant in de Premier League, echt waanzinnig!’

‘Ziyech speelt even dominant in de Premier League, echt waanz...
1:32
‘Ziyech speelt even dominant in de Premier League, echt waanz...

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.